Hallo Ben,
Ja
, de rest van de avond was erg fijn en iedereen bleef lekker
ontspannen. Allen hebben genoten van de workshop en aan tafel kwamen nog
meer belevingen boven tafel. Bedankt voor je zorg en aandacht en tot een
volgende keer.
Groeten Anneke.

 

Het was weer heerlijk. Ik heb het gedurende de hele week nog gevoeld.

 

Hallo Ben,

Dank je wel voor de mooie zondagmorgen. Ik vond het fijn om me mee te laten nemen op de klanken.

Voor mij was het na een uur al heel veel, alsof er een beekje door mijn handen en armen ging...

Groeten van Dineke.

 

Hoi Ben,

Wat was die klankhealing heeeeeerlijk!! Had enorm veel energie daarna en heb mijn tuin flink aangepakt en ben daarna om 17.00 wel uitgeput op de bank gestort…..maar het goede gevoel bleef.

 

Hoi Ben,
ik
wil graag reageren op je concert. Tijdens het concert heb ik me helemaal ontspannen en vrij gevoeld. De meeste indruk en effect heeft de sessie met de gongen gehad. Ik heb hem op dat moment als zeer prettig ervaren en ook als openend. Dat merkte ik met name de volgende dag. Ik had die maandagavond een gesprek met iemand waarbij ik voelde dat ik me helemaal openstelde voor mijn gevoelens in me. Ik voelde me zeer liefdevol naar mezelf en daardoor ook open en liefdevol naar de ander: zonder me terug te houden kon ik haar deelgenoot maken van wat er in me leefde waardoor er een liefdevolle sfeer ontstond tussen ons. Een nieuwe ervaring voor me.
Liefs,
Frans

 

Hallo Ben,

Voor mij was het een ervaring vooral gevuld met licht en warmte.

Mijn ontspanning was heel diep en ik kon makkelijk contact maken met “de universele energie”.

Daarnaast was mijn gids ook regelmatig aanwezig, vooral tijdens het trommelen; hij spoorde me aan eens lekker te gaan dansen!

Mijn ervaring direct na de pauze, het aarden met de gong, was ook heel sterk. Het was alsof ik aan mijn voetzolen de aarde in getrokken werd.

De nawerking tijdens de afgelopen week was ook duidelijk; ondanks een hele drukke en ook spannende werkweek heb ik me al die tijd ontspannen gevoeld.

Kortom; voor mij een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet,

Jeannette Gerritsen

 

Ha Ben,
Ik
vond jouw omschrijving wel een goede: een feest van klanken.
Het is inderdaad een feest om er te zijn. Het geeft mij een hele weldadige ontspanning, waar ik een poos op kan teren. Ik geniet sowieso van de klanken en ook van de kleuren die ik er bij beleef. Vaak verwerf ik een inzicht op emotioneel/mentaal gebied.
Je slaat nu minder schalen tegelijkertijd aan. Daardoor zijn de klanken, en vooral de boventonen, intensiever en mooier. De boventonen "nemen je mee". Ze gaven mij deze keer een deken van rust.
De klanken ruimen ook oude zooi op. De vorige keer werd ik ziek na afloop en ook nu voel ik mij verkouden worden. Ik was ook bezig geweest met aandacht naar mijn luchtwegen. Dit soort ervaringen zou ik maar niet melden. Niet dat ik het vervelend vind, maar het promoot niet!!
Hopelijk heb je hier iets aan. Tot een volgende keer.
Groeten Hetty

 

hoi ben

leuk dat je vraagt hoe wij het hebben ervaren.

daar gaat hij dan, toen ik weg ging voelde ik me heerlijk.
Rond 20.00u voelde ik me doodmoe ben op de bank gaan liggen en om 21.00u naar bed gegaan.
Daar kon ik niet slapen omdat ik in eens heel veel energie had.
In de ochtend ben ik in slaap gevallen en heb gedroomd over dat ik weer een tunnel in ging etc.
Moest vanochtend vroeg op vanwege de kinderen heb me de verdere dag heerlijk gevoeld.
Groetjes Mariejosé 

 

hallo Ben ,

De muziek is voor mij heel ontspannen, het was alsof ik door de trillingen van de schalen en de energie die daar uitstroomt, naar de schalen werd toe getrokken ,alsof er een touwtje om mijn voeten zat.

De energie beleefde ik als een golf door mij heen .De kleuren die ik ging zien werden steeds mooier van paars /wit /en blauw, prachtig en heel vredig.

De nieuwe energie die ik heb meegekregen kan ik het weer doorgeven aan mijn cliënten in mijn praktijk.

Ben nogmaals bedankt, groetjes, en tot de volgende keer

Trudy

 

Beste Ben
Gisteren volgde ik bij Corrie voor de vierde keer een van jouw concerten. Het doet altijd veel met me. Het raakt me en er komt veel los, tijdens maar ook in de week erna. De eerste keer was ik hier niet zo op voorbereid en heeft dat nogal impact gehad. In de vorm van overgevoelig zijn, snel huilen. Nu weet ik dat het nodige in me los maakt en zorg ik ervoor dat ik goed voor mezelf zorg. Genoeg tijd neem en de natuur in ga of in de tuin ga werken ( goed aarden dus).
Ik merk dat ik steeds langer bewust de klanken meemaak ( minder snel in slaap val, hoewel ik er zeker van ben dat de klanken ook veel met je onderbewustzijn doen ook al hoor je ze niet bewust). Ook vind ik het prachtig dat je in zoveel geluid zo diep kunt ontspannen. Ik heb in het dagelijks leven vaak last van geluid. (het wordt me dan teveel, te druk).Ik merk vooral dat ik de trillingen in mijn lijf als zeer prettig ervaar. Kom met koude voeten, ga weg met warme voeten en zelfs knieën. Tijdens het concert voel ik mijn huid heel goed, gisteren vooral heel erg mijn gezicht (en 6e chakra) Ik kom weer echt goed in mijn lijf en lijk me er tegelijkertijd ook los van te maken. Ook lijkt het of mijn handen die op mijn buik liggen door mijn lijf heen zakken. Ik kom dichtbij mijn eigen ik. Bij mijn alwetende gevoel.

Ik zie soms kleuren, soms beelden, ben de laatste twee keer meer dan de eerdere keren onder de indruk van de geluiden die je maakt met je stem. Dat was het moment waarop ik wakker werd, weer dichter bij kwam en dat gebeurde met een steeds groter wordend licht.

Na een concert, of na de pauze heb ik de behoefte om het gevoel nog even bij me te houden, word stil,(en ik kan echt heel druk doen en veel praten) wil niet meteen weer in de wereld komen, zeg maar.
Na een concert ben ik erg open en extra gevoelig, gisteren zei ik al tegen je dat dat ook wat angstig maakt. Voel me heel warm en liefdevol naar anderen, merk dan dat wanneer anderen zich afsluiten dat bij mij bijvoorbeeld extra hard aankomt en dat ik daar dan erg van overstuur kan raken. Ik zoek nog naar een goede manier om die gevoeligheid een beetje af te schermen. Wanneer je in persoonlijk contact iets naars verteld, dan leid je dat meestal in. Op de radio bereiden ze je niet voor maar
gooien ze het nare nieuws zo op je bord.
Ik heb wel eens in de auto bijna zitten overgeven omdat er iets heel naars op het nieuws was. Dan zit ik te janken in de auto om het leed van iemand die ik niet eens ken!

Ik vond het erg waardevol dat je na de pauze de gongsessie startte met een opbouwende oefening. Ik merk zelf dat ik het persoonlijk fijn zo vinden om ook van te voren een enkele yogaoefening te doen.

Ik wil je bedanken voor de concerten en ik vond het fijn dat we gisteren nog even gesproken hebben,
groetjes en graag tot een volgende keer.
Mirjam Vermeulen

 

ha Ben

Ben sinds afgelopen weekend door verdriet en angsten heengegaan en had een bijzondere ervaring. Er kwamen zinnen door en ik dacht he dat is Nederlands  maar voor ik het kon lezen was het weg. Later die nacht zag ik weer die zinnen en ik dacht he dat zijn 3 regels maar ook toen kon ik niet helemaal lezen wat er stond. Jammer maar misschien komt dat nog. Leuk he.

Groetjes en tot  december. Marie-José

 

Hoi Ben,
Het
concert heeft mij erg goed gedaan. Het is nog steeds aan het doorwerken.
Groetjes Rien

 

Hallo Ben,
ik
kan niet op het konzert komen. Maar dit is wel de gelegenhed bij uitsteek om je nog te laten weten hoe het laatste konzert is bevallen....(had ik allang willen vermelden, )

De eerste helft lag ik dus " alleen maar" heerlijk te ontspannen. Aan het begin van de tweede sessie werd gevraagd, of wij wilden blijven staan... dat vond ik helemaal niets, opeens weer inspannen, zelf iets moeten doen, oprecht en volwassen zijn, terwijl ik na een hoekje op de bank, opgerold met een deken over me heen (of een omarmende moeder?) verlangde.
Gelukkig mochten wij dan weer gaan liggen. Ik voelde vervolgens tintelingen net als kippenvel over de hele armen en benen en de hoofdhuid  heen gaan, alsof er een laagje net onder de huid werd
elektriseert. Gek genoeg was de onderlijf hier helemaal buiten voor, hij mocht blijkbaar niet meedoen of kon de energie niet door laten stromen, net als een niet leidend stuk hout.De trommel, de gong en de menselijke stem bereikten de onderlijf wel. Zalig gevoel van "er zit nog leven, een bron van gevoelens in mij"

In de dagen erna was ik wel bijzonder bewust van deze niet verbondenheid in mijn lichaam. het hoofd, die veel denkt, maar geen goede aansluiting op de romp heeft, nekklachten en hoofdpijn heb ik dus ook vaker. Ook het besef van een verborgen woede in mij. Vroeger weren we geacht ons maatschapij-conform te gedragen, een meisje schreeuwt niet. Wij mochten wel blijschap tonen, maar ook niet te enthousiast... verdriet misschien, maar woede?

Dus het heeft wel heel wat aangeraakt in mij. Ik zit te denken om iets met trommelen te doen. Op de ene kant, om de vibratie in de onderbuik te ervaren en op de andere kant om wat woede af te leiden vanuit de buik, waar het nog ergens opgeslagen is, na buiten. Als jij in die richting een aanbeveling hebt, hoor ik dat graag.

So, een fijn konzert toegewensd en misschien tot een volgende keer!

De groeten
Karin