Hallo Ben.
Ik ben van plan om in Houten opnieuw op Yoga te gaan omdat ik de lessen wel heb gemist. Jammer dat ik ze niet meer van jou krijg; heb veel mooie herinneringen aan de afgelopen bijna 10 jaar lessen bij jou.
Jij enorm bedankt voor je aangename gezelschap in al die jaren en ik ben zeker innerlijk gegroeid in de stimulerende omgeving van Zilverdael
Ik wens jou daar velen inspirerende jaren toe voor jezelf en voor anderen!!
Groetjes Rob

 

Beste Ben,
Ik
voorzie een drukke periode voor mij en heb besloten de yogalessen op Zilverdael - na zoveel jaar (15?) - voor een periode te stoppen. Ooit had ik mij voorgenomen pas te stoppen als ik in een les niets
nieuws meer had geleerd. Je hebt het al die jaren weten vol te houden steeds toch weer iets anders aan te bieden. Mijn dank daarvoor... het is ook niet om reden dat de yogalessen niet meer inspirerend zouden zijn. Ik doe regelmatig thuis heerlijk yoga… en zal dat blijven doen. Mijn spirituele reis zet zich voort… en wellicht kom ik je daarbij nog vaak tegen.
tot ziens Jan

 

Ben

Dank je wel voor alle fijne lessen de afgelopen jaren. Ik ga ze zeker missen. Ik heb ontzettend veel baat gehad bij jouw lessen, lichamelijk, maar ook heb ik mezelf beter leren kennen En dan bedoel ik mijn echte zelf.

Nogmaals bedankt!

Sanne

 

Hallo Ben,

Ben nu al een jaar of drie niet meer deelnemer van je lessen maar regelmatig denk ik eraan hoeveel het me gebracht heeft. En hoeveel bewondering ik voor je hebt ook hoe je met je oefeningen inspeelt op wat er in de groep leeft.

Ik ben blij van je te horen en waar je mee bezig bent. Bij mij leeft het verlangen weer deel te nemen in Zilverdael als ik mijn leven op Venwoude heb afgesloten. Wie weet tot ziens.

Lieve groeten Kerstin

 

Veel baat gehad bij de les van afgelopen maandag.

Ik kwam met hoofdpijn binnen (veroorzaakt door gespannen rug- en schouderspieren). Daarna was deze weg. Arja

 

Ben, ik heb erg genoten van de jaren yoga en vind het erg jammer dat ik nu moet stoppen. Heel erg bedankt voor alle mooie lessen de afgelopen jaren. Ik heb er altijd veel steun en inspiratie van gehad. Rosalie

 

Ben,

Ik heb dus besloten om voorlopig even met de yogalessen te stoppen. Zoals je al wel wist, heb ik vaak enorm genoten van je lessen en ze hebben mij geholpen weer een stukje meer bewustzijn te verkrijgen op al die processen die zich in en om mij heen afspelen.

De gewoonte om dagelijks een paar keer stil te staan en te voelen, mijn ademhaling, de spanning in mijn lichaam, mijn voeten op de grond, is echt een vaste gewoonte voor mij geworden. Het helpt mij om meer aanwezig te zijn.

Dank je wel voor je fijne manier van lesgeven, ik verwacht dat we elkaar wel weer eens zullen tegenkomen bij een klankschaal concert, een swingavond of wie weet bij een andere gelegenheid!

Els

 

Hallo Ben,

Er gebeurt veel in mijn wereldje momenteel, de cursus maakt veel los, waar ik mee aan de slag kan.

Dagelijks doe ik de oefeningen die ik bij jou geleerd heb, ik heb er heel veel baat bij!!  Ik heb erg veel geleerd van je woorden, uitleg, visualisaties,en uitstraling.........

Ik ben wie ik nu ben mede door jou hulp en de sessies van Henny. Je zou kunnen zeggen dat er een stukje ROOTS van mij in Zilverdael ligt. Ik ben jullie allebei hier BIJZONDER dankbaar voor.

Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe en ik hoop dat jullie nog vele anderen ook zo kunnen helpen om verder te komen.

Hartelijke groetjes van.................Dietsie......................

 

Hallo Ben,

Ik lees al je mailtjes en uitnodigingen voor swingfeesten en vakanties en.... Elke keer merk ik hoe graag ik mee wil doen (en heel gauw is er weer meer ruimte om dit te gaan doen!)  

Ik denk heel vaak aan je omdat ik je altijd in de yogales enorm inspirerend vond en me heel graag weer wil laten inspireren door je. Ik ben ook blij dat ik in de zomer terug ga na Wageningen.

 

Dag Ben,

De yoga oefeningen van vanochtend hebben mij geraakt en ontroerd.

Dank je wel daarvoor.

Mieke

 

Goedemorgen Ben,
Dank je wel voor de les gister, het thema had zeker betrekking op mij.
Na meer dan 25 jaar straf doorroken ben ik er nu dan eindelijk vanaf. Met verwondering kijk ik naar de schone wereld om mij heen en  laat ik heel veel andere gewoontes voor wat ze zijn

 

Ik hoop zeker dat jullie de weg die jullie 20 jaar geleden zijn ingeslagen, nog een tijdje blijven volgen……want….er zijn zo veel mensen die ervan mogen genieten!!!

Veel dank daarvoor!

 

Ben, dank je wel voor de fijne lessen van het afgelopen jaar. Ondanks mijn beperkingen geniet ik er altijd weer van en ga met een goed gevoel naar huis. Ik wens je…..

 

Alsnog van harte gefeliciteerd met het lustrum!

Zilverdael is toch pionier geweest in Wageningen op het gebied van yoga en massage cursussen

 

Bedankt voor al het goede wat je ons in de Yogalessen geeft. Het is 
voor mij nog altijd een bron van inspiratie, energie.....

 

Dagelijks doe ik de oefeningen die ik bij jou geleerd heb, ik heb er heel veel baat bij!!  Ik heb erg veel geleerd van je woorden, uitleg, visualiesaties,en uitstraling.........

Ik ben wie ik nu ben mede door jou hulp en de sessies van Henny. Je zou kunnen zeggen dat er een stukje ROOTS van mij in Zilverdael ligt. Ik ben jullie allebei hier BIJZONDER dankbaar voor.

Ik wens jullie heel veel geluk, liede en gezondheid toe en ik hoop dat jullie nog vele anderen ook zo kunnen helpen om verder te komen.

Weet dat , ook al zie ik jullie niet, ik wel aan jullie denk!!

Hartelijke groetjes van.................Di

 

Hoi Ben,
bedankt
voor je tussendoortjes! Juist op mijn werk is het heel goed dat ik af en toe dit soort dingen doe om even weer te aarden!
Groetjes, Lia

 

Hoi Ben,

Ik vond het gisteren een hele fijne les. Ik ben er erg van opgeknapt en heb weer veel energie.

bedankt!

 

Hoi Ben,

Voor mij en Diego hebben de yogalessen in 2008 heel veel voor ons betekend, niet alleen gaan we meer bewust om met ons lichamelijk en geestelijk welzijn, maar voelt het voor ons als een verdieping van onze relatie om dit samen te doen. We gaan dus met heel veel plezier verder in het nieuwe jaar.

Hartelijke groet, Maartje

 

Hoi Ben,

Wat leuk, deze tussendoortjes, als ik soms tijdens mijn werk even naar mijn privémail kijk.

Dank je wel! Margreet

 

Beste Ben,

Ik had nog niet alles gezegd wat ik ter afscheid wilde zeggen. Ik wil je nog bedanken voor alle liefde en aandacht die je in de lessen stopt. Dat is duidelijk merkbaar en zorgt voor een heel fijne atmosfeer, elke keer weer. Ook de flexibiliteit met inhalen vond ik erg prettig, maar dat is de vorm, inhoud is toch nog belangrijker

Barbara